Варковицька сільська територіальна громада
Дубенського району Рівненської області

Tабори фізкультурно-спортивної реабілітації для осіб з інвалідністю

NoneNoneNone
    Щороку на базі Західного реабілітаційно-спортивного центру Національного комітету спорту інвалідів України, що знаходиться в с. Яворів Турківського району Лвівської області проводчться табори фізкультурно-спортивної реабілітації осіб з інвалідністю. Детальну інформацію можна подивитися на сайті: http://westsportcenter.com
    Комунальний заклад "Рівненський регіональний центр з фізичної культури і спорту осіб з інвалідністю "Інваспорт" Рівненської обласної ради проводить формування груп від Рівненської області для участі у Таборі на літній та зимовий період 2021 року.
    Учасниками табору можуть бути особи з інвалідністю віком від 16 до 45 років з ураженнями опорно-рухового апарату, порушеннями слуху, порушеннями зору, які мають реєстрацію місця проживання на території Рівненської області або реєстрацію тимчасово переміщених осіб.
     Документи приймаються з понеділка по п"ятницю з 9:00 до 17:00 за адресою: м. Рівне, вул. Поштова, буд. 5, комунальний заклад "Рівненський регіональний центр з фізичної культури і спорту осіб з інвалідністю "Інваспорт" Рівненської обласної ради. Телефон для довідок: (0362) 62-35-67 -Ольга Петрівна. електронна пошта:
invasport.rv@ukr.net