Варковицька сільська територіальна громада
Дубенського району Рівненської області

Всеволод Пекарський провів виїзний прийом у Варковецькій сільській раді

NoneNoneNoneNone

  Жителі громади звернули увагу голови РДА на відсутність в селі терміналу та просили сприяння у його встановленні, адже це зробить оплату різного плану платежів більш зручною для людей. За словами Юрія Парфенюка, голови Варковецької громади, відповідне місце для його встановлення вже є, керівництво громади готове в цьому сприяти. Ще одне із звернень на прийомі стосувалось надання матеріальної допомоги на лікування. Усім жителям громади, що звернулись до голови РДА, було надано роз'яснення та відповідні рекомендації.

  Згодом Всеволод Пекарський поспілкувався з очільником громади. Зокрема, мова йшла про ремонт дороги О180416 Сатиїв-Озеряни-Мізоч-Озерко, взяття на баланс сільської ради колишнього районного територіального центру, комунікація та координація роботи в рамках відновлення діяльності госпітальної ради округу, надання консультацій з боку фахівців райдержадміністрації в рамках створення в громаді ЦНАПу, служби у справах дітей та фахівців сфери держгеокадастру.

  Наступний виїзний прийом громадян головою райдержадміністрації відбудеться 27 травня 2021 року у Козинській територіальній громаді.